tummen upp!

tummen

Skolutflykt

asdfassdfasdbzzt

-Alfonso, tig!

I love Jeppe Stridh, han är sinnes. Hundkoll är det roligaste programmet sen House gang.

Picknick och vårlökar

spisa skivor

Yes! På söndag är det dags för årets första utflykt. Vi mjukstartar med ett besök i alnarpsparken. Kom till slottet vid elva! Bizzo har lovat att göra paj och äggamackor. Amanda, Antz, Lillan, Milli, Curly, Tummen, Weird Al (med kärran), Mini! Är ni peppade?

kalle, mina nya ser exakt ut som din mammas gamla brillor!

cpbrillor

Jag impulsköpte glasögon på värnhemstorget igår. Jag darrar av förtjusning när jag tänker på hur tappad jag kommer att se ut på utflykten till alnarp på söndag. Ljuvligt!

yuppie trouble

Mitt jobb är världens bästa. Jag dängde min ärvda yuppie i stengolvet på inkonst härom veckan. Displayen sprack och sen dess har alla sms varit extremt kluriga att tyda. Efter fem minuter på sydis var telefonen hel och ren igen. Allt är glasklart. Tack Tim. Tack tack tack.

Vad händer när Bizzo är ute och ränner?

Amanda och jag är sådär bra på att klara oss på egen hand. Igår satte vi nästan fyr på en kastrull med pastasås. Grillad sås med krispiga makaroner var en veritabel smaksensation. Slottet ser ut som en knarkarkvart. Hushållerskan har tagit time out på obestämd tid. Carolina, kom hem! Vi klarar oss inte utan dig. Vi sitter framför tv:n och svälter ihjäl!

Nu är jag kokt!

Igår köpte jag min första dosa herrsnus. Hej då vintergröna, tack för vår fina tid tillsammans. Tyvärr måste jag gå vidare.

Rena natten

"Jag och tjejen som kallade mustaschfesten för överklassfest gjorde upp på inkonst igår. Blodet sprutade! Sen berättade jag sanningen - att slottet utgör fundamentet för malmös trasproletariat. Arbetslösa missbrukare för hela slanten. Hon tog mig omedelbart till sitt hjärta."

Yes, vi snackade och hon sa att det inte alls var en överklassfest, utan snarare en snobbfest. Jag hade, mot bättre vetande, kallat de skäggiga herrarna för banditer och snabbt gömt matsilvret.


hits