på jobbet

DSC00030
på jobbet

Tom med kalv.

DSC00036
Fin utflykt till skånes djurpark. Hur vänder man bilden?

Anna!

Du har räddat tusen djur redan. Deppa inte för igelkotten, den var gammal och hade säkert ingen mat.

I want it that way

Livet! Så underbart. Måndag: bad med fiskmåsar och japanmix. En mås bajsade på mitt knä. Tisdag: bad med fiskmåsar och algblommor. Kalle bjöd på lyxmiddag. Onsdag: lunch i gräset , körsbär och backstreet boys.

5 vanligaste lögnerna bland 40-talister enligt Expressen

Jag var hippie: 27 procent, Jag experimenterade med droger: 20 procent, Jag mötte en som var berömd: 12 procent, Jag kände någon som var med i ett "love-in": 11 procent, Jag såg Beatles live: 9 procent.

på jobbet

"maria, kan du meddela servicepatrullen att lampan på invalidtoan är kass. Det är ju så jävla skumt att man knappt hittar till gylfen"

Favorit i repris!

"Onsdag den 5 juli kl 19.00. Heliga Trefaldighetskyrkan (vid Mobilia) i Malmö. Missa inte chansen att få uppleva en av Sveriges mest kända författare, Björn Ranelid. Tillsammans med musikgruppen Tales framför han ett program som man kallar "Kärleken väger ingenting". Musiktrion Tales spelar drömsk meditativ musik med rötterna i folkmusik och visa. Ranelid citerar sina böcker och ger oss av sina tänkvärda ord på sitt alldeles eget, uttrycksfulla sätt."

Ett spännande nöje

"Bingo är ett enkelt och billigt sätt att få lite snabb spänning i vardagen, ha kul tillsammans med andra - och få chans att vinna mycket pengar för en liten insats. Det enda du behöver är en bingobricka, en tuschpenna och en gnutta tur. Sen är det bara att hålla tummarna och hoppas att just dina nummer går in. Du får alltid pengarna direkt i handen om du vinner! Och om du har otur och inte vinner känns det kanske bra att veta att hela bingohallens överskott går direkt till ungdomsidrotten och föreningslivet?"

hits