Bazaar 5/2

Hej Lisa,

Vi talades vid tidigare angående ett bord på bazaar på söndag. Vi önskar ett halvt bord. Givetsvis kommer vi att baka två kladdkakor samt hosta upp 50 sek.

Kyss/ kollektivet slottet (Vi säljer smycken, magneter, screentrycksgrejer och fotmålade oljetavlor!)

Ps OBS Vi är inte en blindförening Ds


Hör gärna av dig med vidare info.


Trelleborgs kommun - i händelsernas centrum

"Denna bloggen är till för att du ska kunna följa arbetet med mögelsaneringen på Anderslövs bibliotek." www. mogelblogg.blogspot.com

Landskrona direkt - en ständig glädjekälla

"2006-02-21 Riksförbundet Sällsynta diagnoser och Landskrona Vision AB färdigställer i dagarna en informationsfilm om hur det är att leva med en sällsynt diagnos." Se mer på: www.sallsyntadiagnoser.nu

"Maria, har du kammat dig med en handgranat?"

På jobbet där förolämpningarna haglar: "Hjälp mig att hitta cd-skivor i förrådet." "Nej Paddan, jag tänkter inte hjälpa dig. Det är guldchans i OS och du står i vägen."

Kikkis knep

"Nu, med bara några mil kvar till schlagerhysterin, berättar hon om sin effektiva egenterapi. Självironin. - Jag driver friskt med mig själv, både på scen och privat. Alkoholism, fetma, skilsmässor, allt. Det fungerar som terapi för mig att prata om det. Det jag är rädd för vill jag möta. Vid nästa bensinstopp ger hon ett lysande exempel på just det - med en gigantisk falukorv i näven."

Sid i snö

Sid i snö


Vaktmästare - med livet som insats

"Bomber kan finnas som Brev Paket Övrigt till exempel väskor Vilka kännetecken har en brev- eller en paketbomb? Har konstiga fläckar (som urin, olja, choklad eller ”vita stänk”) Avger en stark doft Är orimligt tungt Är skev eller på annat sätt konstig Har formell formalia Är ställd till enskild person Har ingen avsändare Är överfrankerat"

Y tu mamá también

gael garcia bernal


hits